Bericht versturen
Shaanxi Hongbaiyi Biotech Co., Ltd.
Shaanxi Hongbaiyi Biotech Co., Ltd.
nieuws
Thuis / nieuws /

Company News About Tirzepatide en semaglutide: twee effectieve medicijnen voor gewichtsverlies

Tirzepatide en semaglutide: twee effectieve medicijnen voor gewichtsverlies

2023-11-30
Tirzepatide en semaglutide: twee effectieve medicijnen voor gewichtsverlies

Als je het nog niet gehoord hebt, is er een nieuw medicijn dat belooft mensen met diabetes type 2 en obesitas te helpen aanzienlijk af te vallen.

 

 

Het medicijn, Tirzepatide genaamd, is het eerste van zijn soort.Het werkt door zich te richten op twee receptoren - glucose-afhankelijk pro-insulinotroop polypeptide en glucagon-achtige peptide 1-receptor - om gewichtsverlies bij patiënten te stimuleren..

 

 

Aan de andere kant richten medicijnen die u misschien beter kent, zoals semaglutide, zich op slechts één van deze receptoren.Hoe helpen deze twee medicijnen patiënten met diabetes type 2 en obesitas gewicht te verliezen?

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Tirzepatide en semaglutide: twee effectieve medicijnen voor gewichtsverlies  0

 

 

Wat is Tirzepatide?


Tirzepatide (its brand name is Mounajaro) is a medication that helps people with type 2 diabetes lose weight and lower blood sugar levels by increasing insulin production and decreasing the amount of sugar produced by the liver.

 

 

Net als andere medicijnen die mensen met diabetes type 2 helpen af te vallen, vertraagt Tirzepatide ook de snelheid waarmee voedsel door het lichaam gaat.waardoor mensen zich langer voller voelen en hun gewichtsverliesdoelen bereiken.

 

 

Hoe werkt Tirzepatide?


Tirzepatide richt zich op de glucose-afhankelijke insulinotrope polypeptide (GIP) en glucagon-achtige peptide 1 (GLP-1) agonisten, waardoor het het eerste gewichtsverlies- en diabetesbehandelingsmiddel is dat beide agonisten richt..

 

 

Zowel glucose-afhankelijke glucagon-polypeptide als glucagon-achtige peptide 1-receptoragonisten zijn incretine-hormonen, wat betekent dat ze worden vrijgegeven en de insulinesecretie stimuleren na inname van voedsel.

 

 

Tirzepatide werkt door beide receptoragonisten na te bootsen, die de pancreas signaliseren om na inname van voedsel te stoppen met het vrijgeven van insuline en de lever waarschuwen voor lagere glucosespiegels.

 

 

Deze processen vertragen de spijsvertering, verbeteren de bloedsuikerspiegel en helpen mensen zich langer vol te voelen na een maaltijd, wat leidt tot gewichtsverlies en gewichtsbeheersing.

 

 

Hoe werkt het?


We hebben gezegd dat Tirzepatide zowel op GLP1- als GIP-receptoragonisten gericht is.die na het eten door de darmen wordt uitgescheiden en de verzadiging aan de hersenen signaliseert.

 

 

Semaglutide voor gewichtsverlies stimuleert de snelheid van insuline afscheiding en vertraagt maaglediging.Vooral als het gepaard gaat met gezonde veranderingen in levensstijl..

 

 

Onderzoek heeft aangetoond dat GLP 1-receptoragonisten zich bevinden in gebieden van de hersenen die het gevoel van tevredenheid en honger beïnvloeden.

 

 

Daarom kan semaglutide u helpen om zich langer vol te voelen en de manier waarop uw lichaam de bloedsuikerspiegel en vetopslag reguleert, verbeteren door GLP 1-receptoragonisten na te bootsen.

 

- - - - - - - - - - - - -

 

 

Hoe effectief zijn Tirzepatide en semaglutide voor gewichtsverlies?


Zowel Tirzepatide als Semaglutide worden gebruikt voor gewichtsverlies en gewichtsvermindering.en beide geneesmiddelen hebben aangetoond dat ze in klinische onderzoeken bij patiënten met diabetes type 2 en obesitas het gewicht aanzienlijk verminderen.

 

 

Laten we dus eens nader kijken naar de bewijzen en studies die de effectiviteit van Tirzepatide en Semaglutide vergelijken bij het bereiken van gewichtsverlies en gewichtsreductie resultaten.

 

 

Semaglutide voor gewichtsverlies

 

In een klinisch onderzoek van 2 jaar waarbij mensen die 1 mg Semaglutide namen en veranderingen in levensstijl deden (bijv. verbeterde voeding en lichaamsbeweging) werden vergeleken met mensen die alleen veranderingen in levensstijl deden, werd vastgesteld dat de dosis van Semaglutide in de eerste twee weken van de behandeling was lager dan de gemiddelde dosering.De resultaten toonden aan dat degenen die Semaglutide gebruikten gemiddeld 4Aan de andere kant verloren degenen die Semaglutide niet namen slechts 0,5 kg.

 

 

Tirzepatide voor gewichtsverlies


Klinische studies met Tirzepatide hebben aangetoond dat het geneesmiddel effectief is bij gewichtsverlies bij patiënten met diabetes type 2 en obesitas.

 

Bij de vergelijking van de gewichtsverlies effecten van tirzepatide met Semaglutide was tirzepatide effectiever dan Semaglutide.Dit kan zijn omdat Tirzepatide zowel op glucose-afhankelijke insulinotrope polypeptiderceptoren als op glucagon-achtige peptide 1-receptoren is gericht., terwijl semaglutide alleen gericht is op glucagon-achtige peptide 1-receptoren.

 

 

Er is echter meer onderzoek nodig om de vergelijkende waarde van Tirzepatide versus Semaglutide in hetzelfde klinisch onderzoek te ontdekken.

 

 

Wat is het verschil tussen semaglutide en Tirzepatide?


Terwijl zowel Tirzepatide als Semaglutide worden gebruikt om mensen met diabetes type 2 en obesitas te helpen gewicht te verliezen en om de cardiovasculaire uitkomsten te verbeteren als gevolg van gewichtsgerelateerde ziekten, wordt Tirzepatide ook gebruikt om mensen met diabetes type 2 en obesitas te helpen gewicht te verliezen en om cardiovasculaire uitkomsten te verbeteren als gevolg van gewichtsgerelateerde ziekten.er zijn enkele belangrijke verschillen tussen deze twee medicijnen.

 

 

Het belangrijkste verschil tussen deze medicijnen is dat ze tot twee verschillende geneesmiddelenklassen behoren en op enigszins verschillende hersengebieden gericht zijn.

Door zowel GIP- als GLP-1-receptoragonisten aan te pakken, is teicoplanin het enige geneesmiddel in zijn klasse.aan de andere kant, richt zich alleen op GLP-1-receptoragonisten, maar is langer op de markt dan Tirzepatide, ondersteund door meer onderzoek en klinisch bewijs.

 

 

Hoe krijg ik medicijnen voor gewichtsverlies?

 

U kunt een aantal peptiden voor gewichtsverlies vinden op www.peptide-powder.com.

 

Maar onthoud dit: als je probeert je gewicht te verlagen en je gewichtsverliesdoelen te bereiken, is het zo belangrijk om verder te kijken dan alleen medicijnen.